Bilder USF tirsdagsseilas 15.06.2010

Klikk på View with Piclens så får du slideshow i stort format


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “Bilder USF tirsdagsseilas 15.06.2010”

  1. Ron avatar

    Uha da da, de billetter ville jeg blive rtgiig meget glad for! Alle de farver og al den inspiration, der springer i f8jnene pe5 se5dan en messe. Det kan man da ikke andet end at blive glad af Se5 dem vil jeg gerne vinde

  2. Eberthcito avatar

    Jeg ble tipset om blgegon din av en liten fugl og me5 si det var utrolig hyggelig e5 fe5 en se5 fin omtale av IT-kurset for innvandrerkvinner. Synd du ikke rakk e5 ve6re med for det er litt av en opplevelse. Skulle gjerne hatt deg med pe5 teamet:)Lykke til videre i den store verden!HilsenMonica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *