Finitro Forte Plus har ingen virkning mot slitasjegikt

PillerFinitro Forte Plus er et et produkt som markedsføres hardt på Internett som middel mot revmatiske lidelser. Hovedingrediensene er Glucosamine og Chondroitine.  Seriøse vitenskapelige tester har vist at disse virkestoffene ikke har noen vesentlig effekt. Se også Wikipedia (engelsk). En test over 24 uker med 1583 pasienter med kneleddsartrose viste ingen signifikant virkning for hele gruppen i forhold til placebo (narremedisin uten virkestoffer). 60,1% av pasienten mente de hadde effekt av placebo (!) mens 66,6% av de som fikk Glucosamine og Chondroitine mente de hadde effekt. Men det kan være en signifikant virkning for pasienter med moderate til store smerter. I denne undergruppen var tallene hhv. 54,3% og 79,2%.

I testen er det brukt en kombinasjon av 1500 mg  glucosamine og 1200 mg chondroitinsulfat daglig. En tablett Finitro Forte Plus inneholder i følge nettsidene 178 mg Glucosamine og 200 mg chondroitinsulfat. I tillegg inneholder produktet noen urter og andre stoffer som ikke er testet medisinsk.

Produktet Finitro Forte Plus markedsføres som legemiddel, men er er ikke registrert som legemiddel i Norge. Markedsføringen er dermed ulovlig. De oppgir en adresse i Oslo, men Finitro er ikke registrert  som firma i Brønnøysundregistrene. De finnes heller ikke på GuleSider.no. Dette er ikke et seriøst firma!


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

90 kommentarer til “Finitro Forte Plus har ingen virkning mot slitasjegikt”

 1. Per Prestmo avatar
  Per Prestmo

  Veldig bra Stig, synd det ikke er straffbart å komme med slik bløffmedisin

  1. sissel haugen avatar
   sissel haugen

   Det er absolutt ikke bløffmedisin!! Har hjulpet meg til et liv fra sykemelding og krykker til 100% jobb!! Har testet det over lang tid og er avgjort bedre når jeg bruker det.Den som ikke har kjent på kroppen kroniske lidelser når man opplever omtrent smertefrie tilstander kan ikke uttale seg. Har prøvd alt uten resultat. Alternativet er operasjon,men er for ung iflg. legene.

   1. Heidi avatar
    Heidi

    Hei Sissel.
    jeg har artrose i bekkenet og store smerter. legen anbefalte alikevel å vente med operasjon fordi jeg bare er 44 år. må ha protese! har prøvd det meste av behandlinger, men fikk høre at jeg burde prøve finitro forte. hvor lang tid har du brukt det? kan du fortelle litt mer?
    Hilsen Heidi

  2. Aud Stokman avatar

   Dette oppgulpet som kalles for Finitro Forte er intet mindre enn bedrageri. For de uinvidde, bedrageri er straffbart.

 2. ek avatar
  ek

  Har brukt finitro forte i 3uker. utrolig virkning.
  Var i utgangspunktet svært skeptisk
  har før brukt Glucosamin , uten særlig resultat.
  Sover nå hele natta uten smerter i knærne. Mye av stivheten i knærne er også forsvunnet.
  Så for meg, har dette preparatet hatt nærmest sjokkerende positiv virkning.

  Erik knutzen
  PS. Kan igjen utføre knebøyøvelser under styrketreningen:-))

  1. Stig avatar

   Tre uker høres veldig lite ut. De få som faktisk har virkning av Glucosamine og Chondroitine, får det først etter å ha brukt det noen mnd. Slike smerter varierer jo en del over tid. Har du fortsatt god virkning?

   1. sissel haugen avatar
    sissel haugen

    Har også oppnådd bra virkning etter få uker. Glucosamin hjalp meg,men Finitro forte er mer effektivt. Var borti en kirurg som sa at Glucosamin var placebo og sved i lommeboka! Kan ikke leger og forskere høre på pasientene? Jeg har unngått operasjon pga. disse preparatene. Må kanskje ha det på sikt,men det er bra å vente så lenge som mulig.

  2. Hilde avatar
   Hilde

   Erik Knutsen :(nokså nøytralt navn…) Lurer på om ikke du skriver det du skriver på vegne av firmaet ? Ser at du ikke har svart Stig . Det du skriver virker som «snytt» ut av reklamen fra firmaet. Jeg har prøvd å stille firmaet noen spørsmål via e-post adressen og det er helt håpløst ! Svarene er helt «god-dag-mann-økseskaft». Kan skrive under på at det er et svindler -firma og det irriterer meg at jeg lot meg lure…

   1. A.G. Stenberg avatar
    A.G. Stenberg

    Hei Hilde,

    Jeg arbeider for Finitro, og kan si at herr Knutzen ikke arbeider på firmaet vårt. Finitro har ikke heller fabrisert det navnet.

    Jeg tror dokk at herr Knutzen mener 3 måneder i stedet for tre uker. Det er nemlig veldig uvanlig at man merker en så stor forskjel etter bare tre uker.

    Ha en god dag!

    1. Hilde avatar
     Hilde

     Hallo A.G. Stenberg
     Det var jo kjekt at firmaets rette mann er kommet på banen. Da det er umulig å få fornuftige svar hos «kundeservicen» deres , kan du kanskje gi meg et tips på hvordan jeg kan få refundert en haug med pakker av dette produktet . Ønsker selvsagt å få refundert utlegg. Kan du oppgi et tlf, nr der det er mulig å samtale med en person ??

     1. A.G. Stenberg avatar
      A.G. Stenberg

      Vennligst skriv en e-post til: kundeservice-no@finitro.com, så skal jeg gi deg et telefonnummer.

 3. Sigrunn Hestenes avatar
  Sigrunn Hestenes

  Eg har brukt Finitro Forte i 1,5 år no, det har tatt lang tid å bli betre, men no er eg nesten symptomfri. Har hatt store smerter i hofta, skulda ei grunn hofteskål. Særleg har det vore smertefullt om natta. Eg ligg no like godt på begge sidene, og har svært sjeldan smerter. Eg meiner difor at eg har hatt stor hjelp av preparatet. Synd om det er eit useriøst selskap (eg har no venta på ei forsending – som er betalt -i snart 3 veker, det verkar ikkje som at vi får den).

  Sigrunn Hestenes

 4. Jan Otto Haugen avatar
  Jan Otto Haugen

  Veldig bra at erfaringer kommer fram! Jeg var inne på tanken om å prøve Finitro Forte plus selv, men ser at middelet føyer seg inn i rekken av «Det virker på noen men ikke på alle».Jeg tror at dette med smerter kommer i perioder, og at det eneste som ikke varierer er bøyeligheten av leddet – forutsatt at det ikke er en betennelse til stede. Jeg tror at de som opplever å bli bedre uansette ville bli bedre i samme periode – med eller uten medisinering. Dermed er konklusjonen at smertenivå ikke må brukes som et mål for om et middel virker eller ikke. Jeg har prøvd Glucoasmin i 3 mnd – det hjalp ikke meg. Jeg står nå i operasjonskø for å sette inn Titan-ledd i venstre kne. Har Arthrose grad 4 i begge knær. Hvorfor kan ikke de som påstår at tabletter bygger opp ny brusk/smører etc… sørge for å få dette beviselig dokumentert vhja MR og røntgen?

 5. Rune avatar
  Rune

  Jeg har brukt tabletter med 1500 mg glucosamin og 1200 mg chondroitin i fem år nå (av et annet merke enn Finitro). Jeg hadde store smerter i fingerleddene og vanskeligheter med å utføre fin-arbeid med hendene. Jeg er nå smertefri, spiller piano igjen, og har ingen problemer med hendene lengre. Det tok omtrent 9 måneder før effekten kom. Etter forslag fra min lege sluttet jeg med pillene i seks måneder for å teste om det var pillene som hjalp eller andre ting. Da kom smertene tilbake. Jeg spiser nå denne dosen daglig og holder meg frisk.
  Men jeg har hørt om andre det ikke hjelper for så det er nok veldig individuelt.

  1. Hilde avatar
   Hilde

   oj, er du og en av firmaets menn ? Skriv gjerne etternavnet ditt slik at vi kan sjekke med deg om dette er seriøst !

 6. Vigdis avatar
  Vigdis

  Finitro Forte Plus blir markedsført og solgt av et juksefirma, det kan jeg bekrefte. Jeg kjøpte en forsendelse av dem sist sommer(kjøpt og betalt).I november fikk jeg epost og telefon henvendelse fra dette firmaet, om at jeg skal ha bestilt og mottatt nye forsendelser fra dem og de krever meg for penger. Pr dags dato har jeg mottatt uttallige eposter der de vil ha meg til å sende penger til dem. Jeg vil si til alle som vurderer dette produktet: Hold dere langt unna. Dette er svindel

  1. Hilde avatar
   Hilde

   Min erfaring er at det virker som det er en maskin som svarer på mail. Har undersøkt om jeg kan finne navnet som «skriver under» mailene og det navnet eksiterer ingen andre steder…Skremmende praksis, spør du meg,,,

   1. A.G. Stenberg avatar
    A.G. Stenberg

    Hei Hilde,

    Jeg kan si deg at jeg eksisterer.

    1. Hilde avatar
     Hilde

     Hei A.G. Stenberg

     Så godt å høre at du eksisterer !

     Ønsker et tlf. nr og en norsk adresse slik at jeg kan ta min sak direkte opp med deg !!

     1. A.G. Stenberg avatar
      A.G. Stenberg

      Vennligst skriv en e-post til andres@finitro.com, så skal jeg gi deg svarene du trenger.

    2. Vigdis avatar
     Vigdis

     Hei A G Stenberg. Så rart st du ikke kommenterer mitt problem med dere når du først er her inne. Dette gir nok et bevis på det jeg sier. Dere er ikke seriøse i det hele tatt. Hadde dere vært det så ville dere ha ryddet opp, og sluttet å kreve meg for penger for varer jeg ikke har bestilt eller fått levert

  2. Elin avatar

   Trodde firmaet var norsk. Det ser slik ut på anongseringen. Da jeg ville ringe dem fant jeg ikke telefonnr. Di sendte regning via epost. Har ikke fått tilsendt finitro. Har ikke betalt og sagt at finitro ikke er av interesse. Vil forholde meg til norsk firma som er seriøs.Di sender purring nå for trdje gang uten at noe er sendt.

 7. Sigrunn Hestenes avatar
  Sigrunn Hestenes

  Eg har diverre samme erfaringa; vi har kjøpt produktet over lang tid, men siste sendinga vart betalt først i desember, og har aldri komme fram til oss. Eg har purra på mange gonger, og fått ymse svar – men har enno ikkje fått varene. Eg har nok handla Finitro Forte for siste gong. Synd, for eg meiner framleis det er eit produkt som har hjelpt meg mykje!

  1. A.G. Stenberg avatar
   A.G. Stenberg

   Hei Sigrunn,

   Har du fortsatt ikke mottatt pillene du snakker om? Du kan alltid kontakte meg på kundeservice-no@finitro.com.

 8. l.n. avatar
  l.n.

  dette er ikke et norsk firma, men et nederlandsk firma. adressen er sikkert betalt for og produktene sendes ikke fra norge.

  grunnen til at de ikke ankommer dere er fordi tollen sender de i retur da det ikke er et registrert lovlig legemiddel!
  http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10075200

  hold dere langt unna, det er ikke annet en et eneste virrvarr av rot, og dere som bestiller det er de eneste som får problemer.

 9. Hilde avatar
  Hilde

  Til dere alle : det ser ut til at Finitros allierte sjekker opp hva som skjer på nettet og kommer med de «riktige» kommentarene der det trengs… Jeg har grundige erfaringer med at dette er et svindler-firma.. Noen som har opplevd det samme ?

  1. A.G. Stenberg avatar
   A.G. Stenberg

   Hei Hilde,

   Dette stemmer ikke! Det er første gang jeg på Finitro besøker denne nettsiden.

 10. Hilde avatar
  Hilde

  Kan og opplyse om at det er umulig å få frem et tlf.nr til firmaet og at den norske adressen ikke ser ut til å eksistere…

  1. Gunnar Bøe avatar
   Gunnar Bøe

   Hei Hilde.
   Jeg synes du skal lese mitt innlegg. Ta kontakt med meg på min mail adresse så skal du få mitt tlf. nr. Jeg er ikke en person som har noe med Finitro å gjøre annet enn å være en ekstremt fornøyd kunde når det gjelder produktet. Firmaet er et rotefirma, men det betyr mindre for meg så lenge de leverer varene som er til stor hjelp for meg. Mulig jeg kan hjelpe deg med et par navn siden jeg har vært i telefonkontakt med dem til Holland.

   Vennlig hilsen

   Gunnar Bøe

 11. åge andreassen avatar
  åge andreassen

  Hva med å koble inn forbrukerrådet ?

  1. Stig avatar

   Siden de holder til i utlandet, er det ikke stort Forbrukerrådet eller Forbrukerombudet får gjort.

 12. Hilde avatar
  Hilde

  Jeg tok kontakt med dem og fikk bare et temmelig generelt svar og råd for fremtidige kjøp.

 13. Wivi-Ann Løvstad avatar

  Bestilte et sett med disse tab. men kom over noe negativ reklame for disse,og jeg bestemte meg å ikke motta disse pillene likevel.Det kom flere pk i posten til meg,og jeg retunerte alle uåpnet til adr i Norge.disse er nå kommet i retur, så det virker ikke som at den adr her i landet eksisterer. Fikk beskjed på e-post om å retunere tab. til Nederland,men ga beskjed om at jeg ikke hadde noen adr. dit,og ville forholde meg til den norske adr.og dette var de enig om på posten,da det ville kostet meg mye mere å sende disse til ett annet land.har heldigvis ikke bet noe for disse pk,og det blir det heller ikke gjort.Synes det er veldig tragisk at sånne firma får lov til å opperere på seriøse nettsteder,og at de ikke blir stoppet. Skal for øvrig ta kontakt med forbrukerrådet etter helga.

  1. Hilde avatar
   Hilde

   Hei Wivi-Ann
   Flott at du og tar kontakt med forbrukerrådet ! Jeg fikk litt generelle svar hos dem, men dersom flere reagerer er det supert !

  2. A.G. Stenberg avatar
   A.G. Stenberg

   Hvis du skriver til kundeservice-no@finitro.com, skal jeg gi deg Finitro sin adresse i Nederland.

  3. Vigdis avatar
   Vigdis

   Hei! Vi må få høre hvordan det går med ditt problem. JEg får krav om å betale selv om jeg ikke har bestilt eller mottatt varer fra dem. De påstår at de sendte meg ny forsyning, noe jeg ikke har bedt dem om…..

 14. Wivi-Ann Løvstad avatar

  Har snakket på tlf. med de som eier stedet som de har oppgitt norsk adr på, men ingen kjenner til Finitro Norge der. Håpløst når man ikke har et tlf.nr å forholde seg til.Og da virker jo dette straks veldig useriøst.!!!

 15. Wivi-Ann Løvstad avatar

  Må bare minne om at jeg har skrevet flere brev til kundeservice uten å få noe adr til Nederland.Men når man bestiller disse tab. inne på nettet, så er det Finotro Norge som er oppgitt som adr, og da forholder vi til den.

  1. Vigdis avatar
   Vigdis

   Om en skriver til finitro i Nederland, så får en ett svar, men det er ett svar som det ikke går ann å forstå. Gebrokent Norsk og god dag mann økseskaft til svar. Går ikke an å få løst problemer med dette firmaet.

 16. Vigdis avatar
  Vigdis

  Jeg har skrevet her tidligere om at dette firmaet krever meg for penger for en forsendelse som jeg ikke har bestilt eller mottatt. Jeg har kontaktet politiet tidligere. Det er lite de kan gjøre så lenge de forholder seg til eposter. Men idag fikk jeg faktura i posten. Så no kjære G A Stenberg har jeg noe håndfast å gå til politiet med. På fakturaen står det oppgitt et telefonnr. til Nederland, jeg har prøvd å ringe, men får bare at det er ett nummer som ikke er i bruk. Søker jeg opp finitroNorge får jeg ikke eksissterende. Hviss ikke dette er bedrageri da vet ikke jeg. Ser at firmaet har konto i DnB nor må nå vel gå an for politietå få stenkt denne svindler kontoen i allefall. Grrr jeg er så forbvanna på dette….

  1. Vigdis avatar
   Vigdis

   Vart en del skrivefeil i mitt innlegg, men det er fordi jeg er så irritert. KOntoen må stenges, såpass at de ikke får inn mer penger på dette bedrageriet.

  2. AG Stenberg avatar
   AG Stenberg

   Hei Vigdis,

   Vennligst kontroller e-posten din. Jeg har informert deg at Finitro ønsker å løse problemet ditt så fort som mulig.

   AG Stenberg

 17. Wivi-Ann Løvstad avatar

  Har nå ventet på portopener som de skulle refundere, men har ikke sett noe til de enda.
  Vurderer å gå til politiet om de ikke dukker opp snart.Har ikke noen tro på disse folkene, og firmaet er i Nederland, ikke i Norge som det står i annonsen.

  1. AG Stenberg avatar
   AG Stenberg

   Hei Wivi-Ann,

   Vennligst kontroller e-posten din. Jeg har informert deg at Finitro ønsker å løse problemet ditt så fort som mulig.

   AG Stenberg

 18. AG Stenberg avatar
  AG Stenberg

  Vigdis og Wivi-Ann,

  Jeg håper at dere nå er så ærlige at dere forteller at deres problemer med Finitro er løste nå.

  A.G. Stenberg
  Kundeservice Finitro

  1. Vigdis avatar
   Vigdis

   Jeg er veldig glad for at mitt problem med Finitro er over. Skulle egentlig bare mangle også. Men det er noe jeg undrer på: Når du skriver her så undertegner du AG Stenberg og er Finitros mann i Norge. Da jeg fikk siste telefon fra Finitro Nederland snakket jeg med Andres Stenberg, og han lovde å ordne opp i min sak. Det store spørsmålet er: Er A G og Andres Stenberg samme person? Det tror jeg! Så veldig seriøst virker ikke dette. Men takk allikevel for at min sak er i orden. Håper det blir i orden for alle som strever med dere

   1. AG Stenberg avatar
    AG Stenberg

    Hei Vigdis!

    Du har rett! Jeg er en og samme person:-)!

    Ha en god dag!

    A.G. Stenberg
    Kundeservice Finitro

 19. Wivi-Ann Løvstad avatar

  Unnskyld herr Stenberg…men kan desverre ikkje skryte av at dere har løst mine problemer…
  Fordi dere skylder meg fremdeles 130,-kr…Men hadde vel egentlig ikke ventet at dere var så pass seriøs at dere ordnet skikkelig opp etter dere… Tragisk at dere får lov til å fortsette denne useriøse greia… og godt at folk begynner å forstå hva dere står for…

  1. AG Stenberg avatar
   AG Stenberg

   Finitro vil refundere pengene til dig så fort som mulig.

   Med vennlig hilsen,

   A.G. Stenberg

 20. Wivi-Ann Løvstad avatar

  Flott herr Stengerg,skal bli spennende å se om og når dette vil bli ordnet.

  1. AG Stenberg avatar
   AG Stenberg

   Hei fru Løvstad,

   Jeg håper at Finitro har ordnet alt nå?

   Med vennlig hilsen,

   A.G. Stenberg
   Kundeservice Finitro

 21. Jan Hanssen avatar

  Blir litt forbannet når jeg leser at dette vidundermiddlet kan gjøre nærmest alt av
  reumatisme bra igjen. Ortopeden jeg besøkte på sykehuset mente ihvertfall noe annet,siden brusken var borte i mitt kne var det ikke noen annen løsning enn protese.Jeg spurte ham også spesifikt om noe kunne bygge opp brusken igjen og han svarte nei.
  Vil heller prøve å innfinne meg med min situasjon enn å la meg lure til å betale flere tusen kroner i året for slikt svada. Skulle vært forbudt å skrive at forskningsresultater sier- uten å ha noen henvisninger.

 22. Edgar Jøssund avatar
  Edgar Jøssund

  Hei!
  Mitt forslag til dere som har negativ erfaring med firmaet er å ta kontakt med Forbruker Europa all den tid det ikke er et Norsk firma.
  Her er adressen:
  http://www.forbrukereuropa.no/
  En forbrukerportal som omfatter hele Europa. Denne siden hjelper deg å klage på kjøp foretatt i EU- eller EØS-landene.

 23. Eldbjørg avatar
  Eldbjørg

  Jeg så reklame for dette produktet i høyremargen på facebook i dag. Og – i stedet for å klikke på den linken, så googlet jeg navnet på medisinen.
  Og så kom jeg til denne sida her!!
  Artig hva man kan finne med å google. Man spares for mye penger rett i do da.

  En kommentar til at brusk ikke kan bygges opp av glucosamin: Jeg ville tro det kan utgjøre en forskjell på et mye tidligere stadium enn når brusken er slitt helt vekk.

  Det jeg for min del har opplevd er beste smertelindringen er å oppholde seg i et varmere land!!!

 24. Eldbjørg avatar
  Eldbjørg

  Oje oj, nå leser jeg på hjemmesida deres at de blander ikke mindre enn 3 typer urter inn i pillene, som har kraftig smertedempende effekt.
  Hvordan i alle sine dager kan vi da vi hva som er bedring av bruskflaten og hva av problemer vi ikke kjenner på grunn av at vi er smertelindret?
  Disse urtene kan, hvis de virker slik de er beskrevet, maskere en manglende reparasjon av brusken.

 25. Gunnar Bøe avatar
  Gunnar Bøe

  Hei.
  Jeg ser mange forskjellige meninger om produktet Finitro Forte+ og firmaet Finitro. Et rotefirma med et produkt som i alle fall har hjulpet meg ut av et smertehelvete. Jeg hadde et høyre håndledd med så store smerter at bare det å skrive navnet på en giro var et helvete. Har og gått på smerteklinikken på UIS i Stavanger uten at det hjalp. Tilfeldigvis så jeg en annonse om dette produktet, jeg husker jeg sa til kona at dette tror jeg ikke på, men det koster ikke mer enn at jeg prøver. Etter ca 4 uker kunne jeg bevege hådleddet til begge sider uten smerter og det kan jeg fortsatt. Hadde også problemer med begge skuldre spesielt om natten, dette er heller ikke noe problem lenger. Nå har jeg vært uten i endel uker og merket etter kort tid at smertene var på vei tilbake. Fikk en ny forsendelse for en uke siden og merker allerede at ting er bedre igjen. Hvis du har behov for mitt telefonnummer så ta kontakt på mailadressen min. Mulig at jeg kan hjelpe deg med et par navn innenfor firmaet, da jeg har vært i kontakt med dem også på telefon til Holland.

  Vennlig hilsen

  Gunnar Bøe

 26. renee lindstrøm avatar
  renee lindstrøm

  Pillene har hjulpet meg veldig!! Hadde meget store smerter i korsryggen, atrose-Finitro plus har hjulpet mye!!!!

 27. Irene Dahl avatar
  Irene Dahl

  Jeg har nå brukt Finitro Forte Pluss i snart 2 år, er kjempefornøyd. Har slitt med mye smerter i ledd og turer i båten om sommeren (dårlig og kaldt vær) har vært en lidels. Sommeren 2011 vurderte vi å selge båten pga. mine smerter. Begynte våren 2011 på FFP og hadde en flott sommer (selv i dårlig vær)Har også vist produktet til min lege som mente at disse produktene inneholdt ting som kunne virke positivt på mine plager og han mente at jeg burde forsette å bruke de så lenge jeg følte det hjalp. At det er vanskelig å få kontakt med firma er en helt annen sak. Jeg bestiller på nettet og for det jeg bestiller. Jeg jobber ikke i FFP jeg jobber med møbler.

  1. Stig avatar

   Du hører kanskje til den gruppen på 60% som TROR det virker pga. placebo-effekten.

 28. Gunnar Bøe avatar
  Gunnar Bøe

  Hei Stig.

  Om jeg tilhører de 60% som tror det virker p.g.a. placeboeffekten så er det greit for meg. Nå kan jeg i hvert fall skrive og sidebevege høyre håndledd, noe som var umulig før jeg begynte med Finitro Forte. Jeg gikk og på smerteklinikken her i Stavanger syv ganger og fikk forskjellige medisiner og behandling uten at det hjalp, hvorfor slo ikke placeboeffekten inn der????Siste kirurg jeg var hos sa at de som eneste mulighet for å dempe smertene kunne stive av håndleddet, men når han så hvor stivt det var sa han at det ikke var nødvendig. Min kone er sykepleier og kan nok bekrefte hva jeg forteller. Tror ikke at placeboeffekten har nådd henne. Hvis du noengang kommer til Stavanger håper jeg vi kan møtes, så får du bedømme selv.

  Vennlig hilsen

  Gunnar Bøe

 29. Norun Hovland avatar
  Norun Hovland

  har fått regning på kr.369,- gjelder en pakke med finitro forte plus. Har kun fått to pakker og det var et gavetilbud, og den regningen har jeg betalt. har aldri fått en tredje til full pris. så her har Dere nok gjort en feil.den regningen eg fikk i dag , glemmer jeg . mvh. Norun Hovland.

  1. Stig avatar

   Du må nok henvende deg til leverandøren. Dette er en blog.

 30. Vigdis avatar

  Hei!
  Til Gunnar og alle dere andre som engasjerer dere her.
  Jeg har snakket med firmaet flere ganger. A G Stenberg som svarer her,er samme person som Andres Stenberg som ringer oss fra Nederland.
  Jeg snakket med A G Stenberg i Norge, og før han kunne svare meg måtte han snakke med sin kollega i Nederland. Og noen dager senere fikk jeg tlf fra Andres Stenberg i Nederland. På denne bloggen har han innrømt å være en og samme person.
  Seriøst, sa du?????

 31. Kurt avatar
  Kurt

  Hei, brukte dette produktet i et år, ingen effekt, Kjøpte tilsvarende, men renere/ bedre produkt fra USA som jeg brukte i ca. 2år, jeg var som et nytt menneske og det varte i ca. et år etter at jeg sluttet med det, sluttet på grunn av at jeg ikke fikk tak i det lengre, ( ulovlig å ta inn i Norge, kosttilskudd i USA, leter etter nye måter å få tak i det på, koster bare en brøkdel av Fitro sitt ubrukbare produkt.) Plages med smerter / stivhet muskelbettenelser.

  1. Stig avatar

   Hvilket produkt var det amerikanske? Hva inneholdt det?

 32. Kurt avatar
  Kurt

  Det var. Glukosamine/ cotroithin/ MSN

 33. Mona avatar
  Mona

  Jeg har noe som heter OsteogenesisImperfecta, som er arvelig medfødt benskjørhet. Fordi jeg har problemer med ledd, tenkte jeg at jeg ville prøve Finitro. Tidligere hadde jeg store problemer med å gå ned trapper, bakker el.l (alt som gikk utfor). Nå har jeg brukt finitro i ca. ett år, men det gikk bare 3-4 mnd før jeg ikke hadde problemer med knærne i den forstand som før inntak av finitro. ! Det har ikke hjulpet på benskjørheten generelt,men det lover ikke produktet heller. Men at det smører leddene.. Det har jeg ihvertfall STOR tro på! Enten det er registrert firma, godkjent eller ikke, blåser jeg en lang marsj i! Jeg hadde et opphold på ca. 2 mnd. i vinter, rett og slett fordi jeg ikke hadde råd til å kjøpe de da. Men det tok ikke lange tia før jeg kjente at «knoklene i knea» ikke hadde lysst til å «henge sammen»! Jeg bruker kun halv dose av det anbefalte, men det har ihvertfall hjulpet meg 😀

 34. Gunnar Bøe avatar
  Gunnar Bøe

  Jeg synes det er rart at vi har forskjellige meninger om dette produktet. I tillegg synes jeg det er rart at ikke Ulfsby gidder å vise tester som er utført og som jeg har sendt ham.

 35. Stig avatar

  Jeg har ikke mottatt noen tester. Kjenner du til noen tester, kan du publisere lenken til de her.

 36. laula titus avatar
  laula titus

  for mwg,je følte FINITRO FORTE PLUS,denne første gangen har tatt i brukt..det er forandre litt livet mitt og,je vil alltid bruker denne fordi uten denne,jeg kan ikke går onkely,nakken,kne,ledd,hendene plagger,har forsvant..skal bestiler med en gang…
  l.titus

 37. Jorunn avatar

  Hei!
  Jeg har brukt produktet i ett år pga. begynnende artrose i begge knærne, og merker stor forskjell etter at jeg begynte med disse tablettene. Ingen smerter lengre, og mykere i kneleddene enn jeg var før.Jeg fikk foreskrevet glucosamintabletter av legen min, men disse tablettene inneholder større dose av dette i tillegg til ulike urter som i alle fall virker for meg!

  Jeg har heller ikke hatt noe problemer hverken ift. forsendelsene eller faktureringen. Jeg er fornøyd med det jeg har opplevd så langt. Nå har jeg et stort lager, så jeg regner ikke med å bestille mer på en stund.
  Hilsen Jorunn, Stavanger.

 38. titus laula avatar
  titus laula

  før har prøvde vitapro-og masevis av tablettene men det virker ikke hele tatt..til har funnet finitro+ som har forandret meg-kne-ledd-spasm var borte til nå så finitro+har blitt 1del av livet mitt og vil jeg forsetter å bestiler–nå har jeg nesten tom for det so bestiller jeg med 1 gang..og håpe det kommer som før

 39. j-t h avatar

  bare bløff spurte dem etter dokumentasjon på dette men det fikk jeg aldrig men et tilbud om å kjøpe det til redusert pris men takket nei på dette bløffemiddelet sa jeg til dem og hørte ikke noe mer på lenge men så plutselig dukket det opp igjen en epost og den svarte jeg ikke på

 40. Renee avatar
  Renee

  Jeg er så lei av alle de som klager på den negative måten! Skulle tro at dere har kjøpt et middel som koster tusener av kroner. Og dere mistror ikke bare firmaet men alle de som sier at det hjelper også! Er dere så nøye med alt dere kjøper ellers?? Vi lever dessverre i et konsumsamfunn og folk kjøper haugevis av klær de ikke trnger . Men åpner du munnen og sier som det er : Finitro har hjulpet meg så kommer hele det usaklige hylekoret igjen og igjen. JEG har allted , hver bidige gang fått tablettenepunktlig, kun få dager etter at jeg har betalt. Den første og andre pakken kom til og med før jeg hadde betalt. Men 3. gang var jeg så sen med min betaling at da ba de om at jeg betale før de sendte.
  Og simsalabim: Som troll i eske og vips : Er jeg en ansatt i firmaet ?Ikke sant? But no way ,-I am not- Men sannelig begynner jeg å lure på om de som legger så mye energi i dette er betalt fra kretser som er i mot alternativ behandling!Er det der skoen trykker …Nei,-kanskje ikke , sier du. Ok. Lets make a deal: Bare kutt ut pillen i stillhet og la andre ta den.Eller skal vi være en saueflokk som sier bææææ på akkurat samme måte i kor???La oss leve livet mer utenfor nettet. Dette er mitt siste innlegg. Livet leves best uten pc ….

  1. Gunnar Bøe avatar
   Gunnar Bøe

   Et svar til Reene.
   Hei.
   Jeg er når det gjelder produktet helt enig med deg. Det har jeg skrevet innlegg om tidligere. Jeg ser ut fra hva du skriver at du som oftest betaler før du får produktet, noe jeg aldri gjør. Jeg venter til produktet er i hus og da betaler jeg promte. Det eneste jeg er misfornøyd med er at Finitro er et rotefirma til å holde styr på eget regnskap. Hver gang jeg har betalt får jeg purring ca. 3 uker etter at jeg har betalt og det ender alltid opp i en unnskyldning fra Finitro om at de har mottatt min betaling og de beklager det inntruffne. Dette tok jeg opp med dem forrige uke, så jeg håper det blir bedre. Regner med at jeg er noen år eldre enn deg, og vår generasjon betaler aldri før vi har fått varene. Ha en fin uke med hjelp av Finitro Forte +.

   Vennlig hilsen

   Gunnar Bøe

 41. jan terje hausager avatar

  det er helt i orden for dere som kjøper dette produktet men til alle oss andre som ikke kan bruke dette stoffet da pga andre viktige medesiner vi bruker er ikke noe rart i at leger sier nei til å blande andre produkter inn i disse viktige medesinene vi bruker.Dette har ikke noe med syting og klaging å gjøre så det er sakt det er vel heller dere som døtter i dere alt som blir kjøpt på nett som ikke vet hva det er dere hiver i dere . spurte også legemiddeltilsynet om dette for lenge siden men dem hadde ikke hørt om dette produktet da jeg snakket med dem

 42. Stig avatar

  Det koster kr 4800 pr. år for et kosttilskudd som ikke har noen dokumentert effekt. Hadde det hatt en dokumentert effekt, hadde det vært godkjent av legemiddelverket som medisin. Det er det ikke.

 43. Aud Stokman avatar
  Aud Stokman

  Har dere få som skryter av dette humbuggreiene hørt om placeboeffekten? Det betyr at man ønsker av hele sitt hjerte at det skal hjelpe.
  Troenh på at det skal hjelpe er så sterk at den overgår sunn fornuft.
  Jeg har prøvd dette, så jeg vet hva jeg snakker om.
  Jeg har så store leddsmerter at jeg prøver alt som prøves kan.
  Men dette produktet er ren svindel.
  Jeg bryr meg ikke om det er godkjent eller ikke hvis det kan hjelpe mot mine smerter,
  så jeg hadde sluppet å innta så mye sterke smertestillende medisiner..
  Jeg bryr meg om min egen erfaring.
  Men jeg er, i motsetning til meng, besittelse av sunn fornuft.
  Jeg ser at en del her er i besittelse av den samme sunne fornuften og takk for det.
  Jeg betalte ikke dette, men klaget på det så til de grader og truet med politianmeldelse.
  Bedrageri og svindel er faktisk straffbart.
  For Guds skyld, ikke betal for dette humbuget som de reklamerer for,
  selv om de nå går ut med at det også er tilsatt kollagen 2.
  Det er bare humbug alt sammen.
  Prøv det gjerne, men betal for all del ikke for det.
  På den måten kan det gå an å få stoppet dette makkverket.

 44. Rud-Bjarne Iversen avatar
  Rud-Bjarne Iversen

  Har brukt Finitro Forte Plus i fire uker, den virker på meg, smertene i knærne er betraktelig mye mindre , jeg har fått mere bevegelse og knebøy er ikke lengre et smertehelvete.
  Takker for et produkt som har hjulpet meg.

 45. Aud avatar

  Jeg tror placeboeffekten er fremmedord for mange.
  Jeg har dobbeltsidig kneleddsartrose av sterk grad i begge knær.
  I tillegg til artrose i den ene hoften og slitasje i store deler av ryggen.Noe som forundrer meg er at ved forespørsel, så står de fast på at det skal være lik dosering uansett grad av artrose.
  Det er første gang jeg hører om lik dosering uanett grad av en skade/sykdom.
  Jeg har konfrontert de med dette og bedt om dokumentasjon på forskningen av produktet, altså hvordan de har kommet fre til denne, for meg, tvilsomme doseeringen.
  Jeg har bedt om å få dokumentert kvalifikasjonene og kompetansen til de som har funet ut at denne doseringen er rktig.
  Men får jeg noe skikkelig svar?
  NEIIIIIII!!!!
  De tror vel at alle er idioter.
  Man trenger ikke mye sunn fornuft for å skjønne at doseringen er avhengig av graden av skade/sykdom.

  Hold dere unna dette svindelopplegget folkens!
  Betal i hvertfall ikke for det.
  Det hjelper ikke det dugg hvis du har vesentlig grad av artrose.
  Hvis du kan bli kvitt mesteparten av smertene med smertestillende medisiner fram til en operasjon, så anbefaler jeg det fremfor å betale svindlere av dette produktet.

 46. Kurt Spankel avatar
  Kurt Spankel

  Ta heller en cognac, mye morsommere å ha gikt da, sier nu jeg.

 47. Aud Stokman avatar

  Jeg deler din komentar Kurt. Selv om jeg ikke liker cognac eller annet brunt brennvin, så tar jeg poenget dit.
  Jeg bruker mye heller min hardt tiltrengte uføretrygd gjennom 20 år, på andre ting og me fornuftigere ting enn
  Finitro Forte-dritten.
  Det koster meg ikke en kalori å omtale dette svineriet for dritt.

 48. Jan Reidar Birkeland avatar

  Jeg prøver gjennom kundeservice å få stoppet abonnement. Etter litt utprøving velger jeg å hoppe av. Men desverre svarer ingen av kontakt punktene jeg prøver. Får altså ingen bekreftelse på at dette nå er stoppet. Har noen samme erfaring, eller et tips om hvor det er best å nå frem….?

 49. Aud Stokman avatar

  Du kan prøve å kontakte forbrukerrådet.
  Forøvrig vet jeg ikke hva slags abonnement du har.
  Jeg har aldri blitt tilbudt noe abonnement på dette oppgulpet.
  Men det kan selvfølgelig komme av at jeg har reklamert med veldig store bokstaver når de har kommet med et pengekrav. Jeg har også stilt de spørsmål som de ikke har svart på, p.g.a. at de mangler den nødvendige kompetansen.
  Spis noen sukkertøy. Det gir akkurat den samme smertestillende effekten som dette oppgulpet som øker volumet i lommebøkene deres gjør. Eller, nå er det vel deres diverse bankkonti som drar nytte av dette.

 50. Jan avatar
  Jan

  Snakket for noen år siden med en som jobbet i legemiddelkontrollen hvor de da skal ha fundert på å forby mye av preparatene som selges uten å ha dokumentert effekt. «Du kan like gjerne spise pengene, eller kaste dem ut vinduet. I beste fall har midlene ingen effekt, i verste fall er det gift.»
  Ja, hvorfor blir ikke flommen stoppet av piller og midler som tvilsomme aktører sprøyter ut kun for å tjene penger på folks fortvilte smerte og forhåpninger? Vi ler av hva vi ser på film som ble lurt på folk av vidundermedisin av kvakksalvere i Ville Vesten osv, men klarer ikke å rydde opp noe selv. Hvorfor?

  1. Aud Stokman avatar

   Vi om er veldig sterkt plaget av diverse grader av artrose og andre kroniske sykdommer/skader som medfører vanvittige smerter, vi er så desperate p.g.a. de mget sterke smertene, at vi er villige til å prøve det meste.
   Jeg har forøvrig kommet frem til den slutningen at det som reduserer mine meget sterke smerter er meget sterke smertestillende medisiner.
   Men for å få korrekt dose er man avhengig av å ha en lege som forstår seg på smertemedisin.

 51. Stig avatar

  Finitro er et utenlandsk selskap. Norsk juss rammer derfor ikke dem. De selger over Internett.

 52. Aud Stokman avatar

  Bedrageri og svindel er vel ikke tillatt i noe land?
  Det hadde kanskje gått an å kontakte noe som tilsvarer forbrukerrådet i landet der dette oppgulpet produseres og selges?
  Det må da gå an å få stoppet denne svindelen på et eller annet vis.

 53. Stig avatar

  Etter 2 1/2 år med kommentarer, stenger jeg nå kommentering av denne artikkelen.