Teknologi, båtliv, hytteliv, foto, video

Finitro Forte Plus har ingen virkning mot slitasjegikt

PillerFinitro Forte Plus er et et produkt som markedsføres hardt på Internett som middel mot revmatiske lidelser. Hovedingrediensene er Glucosamine og Chondroitine.  Seriøse vitenskapelige tester har vist at disse virkestoffene ikke har noen vesentlig effekt. Se også Wikipedia (engelsk). En test over 24 uker med 1583 pasienter med kneleddsartrose viste ingen signifikant virkning for hele gruppen i forhold til placebo (narremedisin uten virkestoffer). 60,1% av pasienten mente de hadde effekt av placebo (!) mens 66,6% av de som fikk Glucosamine og Chondroitine mente de hadde effekt. Men det kan være en signifikant virkning for pasienter med moderate til store smerter. I denne undergruppen var tallene hhv. 54,3% og 79,2%.

I testen er det brukt en kombinasjon av 1500 mg  glucosamine og 1200 mg chondroitinsulfat daglig. En tablett Finitro Forte Plus inneholder i følge nettsidene 178 mg Glucosamine og 200 mg chondroitinsulfat. I tillegg inneholder produktet noen urter og andre stoffer som ikke er testet medisinsk.

Produktet Finitro Forte Plus markedsføres som legemiddel, men er er ikke registrert som legemiddel i Norge. Markedsføringen er dermed ulovlig. De oppgir en adresse i Oslo, men Finitro er ikke registrert  som firma i Brønnøysundregistrene. De finnes heller ikke på GuleSider.no. Dette er ikke et seriøst firma!

90 kommentarer til Finitro Forte Plus har ingen virkning mot slitasjegikt

Hvaler

Strandnellik

Kaprifol

Søndre Sandøy, Hvaler 2009

Lav

Søndre Sandøy, Hvaler 2009

Søndre Sandøy, Hvaler 2009

Søndre Sandøy, Hvaler 2009

Cafè Oline, Søndre Sandøy, Hvaler 2009

Søndre Sandøy, Hvaler 2009

Bumble Bee

Søndre Sandøy, Hvaler 2009

Snail

Søndre Sandøy, Hvaler 2009

Beach flower

Lauer, Hvaler 2009

Herføl, Hvaler 2009

Søndre Sandøy, Hvaler 2009

Flower

Søndre Sandøy, Hvaler 2009

Søndre Sandøy, Hvaler 2009


309
Unike besøkende
siste 30 dager
Powered By Google Analytics