Teknologi, båtliv, hytteliv, foto, video

Grebbestad

 

Totalvurdering
 

Første gang jeg var i Grebbestad i 1983, var det ingenting i gjestehavnen uten noen verksteder og fiskemottak. Byen lå langt innenfor og her var det heller ikke mye som foregikk. Eneste grunnen til å gå til Grebbestad, var at det var Systembolag der. Men senere ble gjestehavnen bygd ut med brede trebrygger og de gamle verkstedene gjort om til restauranter og sommerbutikker. I dag er havnen ganske attraktiv, spesielt for de shopping-glade. Det er strand utenfor moloen.

Gmedia

Det spilles levende musikk på en av restaurantene på brygga hver kveld i sesongen frem til kl. 23, og det er mye folk på bryggene. Jeg foretrekker derfor å ligge på flytebrygga på holmen ytterst på moloen, der er det fredeligere. Der er det også mulig å grille og bade. Det er strøm og vann på bryggene. Ikke bruk anker, det er bøyer eller tau fra bryggene. Dagligvarer og Systembolag finnes inne i Gräbbestad ca. 1 km. innenfor gjestehavna. På andre siden av bukta, litt lenger inn, er det marina med drivstoff og båtutstyr.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=»thumbnails» theme_id=»1″ gallery_id=»1″ sort_by=»order» order_by=»asc» show_search_box=»0″ search_box_width=»180″ image_column_number=»5″ images_per_page=»30″ image_title=»none» image_enable_page=»1″ thumb_width=»180″ thumb_height=»120″ gallery_name=»Grebbestad» thumb_click_action=»undefined» thumb_link_target=»undefined» popup_fullscreen=»1″ popup_autoplay=»0″ popup_width=»800″ popup_height=»500″ popup_effect=»fade» popup_interval=»5″ popup_enable_filmstrip=»1″ popup_filmstrip_height=»70″ popup_enable_ctrl_btn=»1″ popup_enable_fullscreen=»1″ popup_enable_info=»1″ popup_info_always_show=»0″ popup_enable_rate=»0″ popup_enable_comment=»1″ popup_hit_counter=»0″ popup_enable_facebook=»1″ popup_enable_twitter=»1″ popup_enable_google=»1″ popup_enable_pinterest=»0″ popup_enable_tumblr=»0″ watermark_type=»none» watermark_link=»http://web-dorado.com»]

Meta slider

Gullholmen

NextGen gallery

Sjarm
God havn
Fasiliteter
Badesteder
Aktiviteter
Spisesteder
Average

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hvaler

Strandnellik

Kaprifol

Søndre Sandøy, Hvaler 2009

Lav

Søndre Sandøy, Hvaler 2009

Søndre Sandøy, Hvaler 2009

Søndre Sandøy, Hvaler 2009

Cafè Oline, Søndre Sandøy, Hvaler 2009

Søndre Sandøy, Hvaler 2009

Bumble Bee

Søndre Sandøy, Hvaler 2009

Snail

Søndre Sandøy, Hvaler 2009

Beach flower

Lauer, Hvaler 2009

Herføl, Hvaler 2009

Søndre Sandøy, Hvaler 2009

Flower

Søndre Sandøy, Hvaler 2009

Søndre Sandøy, Hvaler 2009


309
Unike besøkende
siste 30 dager
Powered By Google Analytics